ciudad obregonHoeveel is de heffing voor installatie voor koude opslagTechnische voorschriften waara

  • vrijgavetijd:2022-07-14 20:44:41
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:367
  • Korte omschrijving:

    ciudad obregon,Waar moet de koelkast, de grootte van de koelkast of de opslagcapaciteit worden gebouwd (grootte, opslagcapaciteit, ton,

Artikel inhoud

Waar moet de koelkast, de grootte van de koelkast of de opslagcapaciteit worden gebouwd (grootte, opslagcapaciteit, ton, kubieke meter, frame, box); Welke producten worden in de gebouwde koude opslag opgeslagen? De werkelijke opslagtemperatuur, de opslagtijd en de insteltemperatuur kunnen bij specifieke voorschriften worden aangegeven; Als uw koude opslag groter wordt, moet u uw individuele opslagvolume, de temperatuur van goederen in en uit het magazijn de frequentie van het openen en sluiten van de deur, enz. Als dit duidelijk is, is het de selectie van grondstoffen, zoals koelcompressoren, koelkasten, industriële koelventilatoren /pijp slots, thermische isolatie materialen koelers, deuren, temperaturen en andere koelapparaten.

Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het oppervlak noemen, dat wil zeggen, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.

ciudad obregonEchter, niet alle gecontroleerde atmosfeer reservoirs kunnen kiezen voor het aanpassen met een grote diepte, die nog steeds moet worden bepaald naar de werkelijke behoeften van ventilatoren en plaatsen. We kunnen het energiebesparende effect van de besturingsventilator van de productieontwerplink aanpassen, gekoppeld aan het energiebesparende effect van de warmeluchtventilator, en de wandplaat moet een gat achterlaten voor het verwijderen van bouwmaterialen; Tijdens de installatie van de bovenste opslagplaat wordt het staalblad bij de overlap met de wandplaat gedurende mm losgekoppeld om te voorkomen dat de koude brug koud loopt; Twee lagen schuimmateriaal moeten gelijkmatig en continu op het gezamenlijke oppervlak tussen elke bovenste opslagplaat worden geslagen. Rivets moeten worden getrokken en bevestigd aan de interne en externe ronde van de stalen plaat, en de klinknagels moeten mm zijn; Volgens de ontwerptekeningen moeten, indien er in het magazijn steunpilaren, kolommen en steunframes van staal zijn, de inrichting en de positionering worden uitgevoerd en moeten nauwkeurige en duidelijke merktekens worden aangebracht overeenkomstig de eisen van de ontwerptekeningen; Weld of installatie van de steunpilaar, kolom, onderstel, enz., en het gelaste knooppunt moet vochtbestendig zijn en volgens de trek-eisen worden behandeld.

AxisHet maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.

De uitlaattemperatuur van de compressor apparatuur is vaak. Wanneer het seizoen verandert en het temperatuurverschil sterk verandert, let op het. Als de machine abnormaal is, moet het worden gecontroleerd in de tijd.

Levensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan, die in de beginfase licht broos is, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.


ciudad obregonHoeveel is de heffing voor installatie voor koude opslagTechnische voorschriften waaraan moet worden voldaan



Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.

Stroom, temperatuur en watermassa van oppervlaktewater rond het bouwgebied van oppervlaktewater en watervoorraden, dat wil zeggen,ciudad obregonMedische koude opslag, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.

Er zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.

De kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.


ciudad obregonHoeveel is de heffing voor installatie voor koude opslagTechnische voorschriften waaraan moet worden voldaan



Het warenhuis is een opslagplaats onder ; de zon kan niet recht zijn. De vochtigheid is % % relatieve vochtigheid, en er zijn overeenkomstige strenge eisen voor de muur, plafond, ventilatie, desinfectie en epidemische preventie van het magazijn. Het koelsysteem gebruikt volledig automatische microcomputer elektrische technologie en hoeft niet in dienst te zijn. Het bewaart vooral westerse en Chinese grasmaterialen en instrumenten, en kan de temperatuur en vochtigheid in het opslaggebied controleren en registreren.

Waar te verkopenTe dikke vorst of te veel stof op het verdampingsoppervlak zal het effect van warmteoverdracht verminderen: een andere belangrijke reden voor de trage afname van de opslagtemperatuur is de lage warmtetransfer-efficiëntie van de verdamper, die voornamelijk wordt veroorzaakt door te dikke vorst laag of te veel stof op het verdampingsoppervlak.

Tips voor de groothandel in verse opslagplaatsen: de specifieke functionele kenmerken van de zeevruchtenmachine in de groothandel in verse opslagplaatsen zijn eenvoudig te bedienen en het microcomputersysteem wordt aangenomen, en de temperatuur kan naar eigen goeddunken worden aangepast; De zeevruchtenmachine heeft een compacte structuur en een stabiele werking. Gebruikers hoeven alleen de voeding en de koelwaterleiding aan te sluiten om deze in werking te stellen; De groothandel zeevruchten machine condensator in de verse-opslag neemt intern met schroefdraad koperen pijp aan. goede warmtewisselwerkingen; De zeevruchtenmachine neemt een zuivere titanium buisverdamper aan die een goed koeleffect en een sterke werking heeft; De groothandel van de vismachines in het koelhuis heeft een buitengewone drukafdichting en de prestaties van elke component zijn bijzonder goed; De zeevruchtenmachine heeft de voordelen van lage geluidshinder, lage vibraties snelle koeling, lange levensduur, meerdere kwaliteitsbeschermingsinrichtingen, hoge kosten en goede kwaliteit. De zeevruchtenmachine kan worden aangepast aan de eisen van de klant; Vele fruitgroothandelaren zullen het oorspronkelijke pakhuis veranderen in een opslagplaats voor het bewaren van fruit om vruchten voor langere tijd op te slaan. Vanwege het enorme verschil tussen pakhuizen,ciudad obregonHoeveel kost de koude opslag,ciudad obregonHoeveel kost het om een koude opslag te installeren, heeft het veel aandacht nodig om het magazijn om te zetten in een gekwalificeerde energiebesparende fruitopslag.

Het is absoluut verboden om artikelen met vervuiling en vreemde geur rond de koude opslag te plaatsen. De omgeving van de koude opslag moet regelmatig worden gereinigd en ontsmet en de deur van de koude opslag moet worden vergrendeld.

ciudad obregonDe koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot, maar ze hebben hetzelfde koelsysteem. Dus hoe om de koude opslag elke dag te onderhouden. Vandaag zal ik introduceren hoe een goede job te doen in het dagelijkse beheer en het onderhoud na de installatie van de koude opslag.

Wat moet worden overwogen bij het bouwen van een koude opslag? In deze aspecten is de koeling van levensmiddelen een systematisch project van kunstmatige koeling om de kwaliteit van de levensmiddelen te waarborgen en het verval van levensmiddelen in een omgeving met lage temperatuur te verminderen. De koeltechniek heeft invloed op het ontwerp van de koeling, voldoet aan de behoeften van koeltechniek, gemakkelijke productie, energiebesparingen en kostenbesparing. Welke problemen moeten worden overwogen bij de bouw van voedsel koude opslag?

Er moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koeltechnische gebouw.

CiudadObregonOverige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!